Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВАрман Бабикян от Основното трио се изказа остро

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВАрман Бабикян от Основното трио се изказа остро
Коментари Харесай

Бабикян: Борисов трябва да управлява малък футболен отбор, но не и държавата

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

Арман Бабикян от " Основното трио " се изрече остро против Бойко Борисов, който през днешния ден не е в Брюксел, а бе изловен да играе футбол с другари в " Дианабад ". Както е известно, друг представител на уредниците на митингите - проф. Минеков, е в Брюксел.

" Не можахме доста да се чуем с професора. Много срещи имаше, благополучен беше да се види с протестиращите. Доста евродепутати слязоха да се срещнат с него. Имаше и много медии, които взеха изявленията от него. Успяхме да създадем по този начин, че митингът да се чуе и пред вратата на Европейския парламент. Съпредседателят на групата на " зелените " беше там, Радан Кънев слезе, с цел да изрази съпричастност. Имаше доста медии и доста българи пристигнали от 3-4 страни ", сподели Бабикян.

" Европейските политически фамилии имат навика да се групират зад своите по този начин наречени сестрински партии. Това, че не позволиха на Кънев да се изкаже, е много неприятно за ЕНП. Защото истината за България към този момент се знае, огромните западноевропейски медии към този момент отразиха какво се случва. Така че някой да си фантазира, че ще скрие протичащото се тук, тъй като не са дали да се изкаже един човек, в тази ситуация Радан Кънев, е най-малкото неуместно. От друга страна излезе информация, че господин Вебер някакси е показал гаража си в Мюнхен за офис, което е разликата с България. Това там не се прости. Аз знам какво ще се случи.  Когато те заловен в нещо сходно, пътят е явен. Но в България могат да те заловен със стотици милиони и можеш да стоиш на власт. Огромната разлика с онази Европа, в която всички желаят да живеят, и онази Европа, която ни показва автокрацията на Борисов, е тъкмо това - образецът някакси по случайност пристигна тъкмо през днешния ден, когато се преглежда проблема с България ", добави Бабикян.

" Точно в този ден Борисов намира за елементарно да рита топка, очевидно това е по-важно за него. Този човек е определен в миналото за министър председател, той се интересува от топката, а всички други сме развълнували от това, което ще получи като шамар от Брюксел. Той единствен не демонстрира никакъв интерес. Може би той би трябвало да ръководи дребен футболен тим, само че не и страната. Никой тук на този площад няма желание да се отхвърля. Ние сами би трябвало да си свършим работата ", приключи Бабикян.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР